Zaha Hadid va ser una prestigiosa dissenyadora i arquitecta iraní considerada una de les principals figures de l’arquitectura moderna internacional.

Durant la seva etapa formativa va cursar la llicenciatura de matemàtiques a la Universitat Americana de Beirut i posteriorment es va traslladar a Londres per a graduar-se en arquitectura al 1977.

Al finalitzar els seus estudis es va associar a la Office Metropolitan Architecture (OMA) de Londres, on va realitzar els seus primers projectes amb els prestigiosos Rem Koolhaas i Elía Zenghelis com a professors. Al 1979 va fundar el seu propi despatx d’arquitectura a la capital británica.

Durant la seva carrera professional, la dissenyadora va alternar la realització de projectes arquitectònics amb l’activitat docent. Entre els treballs més representatius de Zaha Hadid destaquen The Peak a Hong Kong, l’edifici empresarial de Kurfürstendamm a Berlín o l’espectacular centre Heydar Aliyev d’Azerbaiyán.

Les seves obres van destacar per l’ús de volums minimalistes, vèrtexs marcats i la integració dels edificis amb l’entorn. La dissenyadora va realitzar també diversos projectes per a algunes de les firmes més prestigioses de mobiliari, com B&B Italia o Magis.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions de Zaha Hadid. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.