XAM Mobles

Xam es una prestigiosa i exclusiva firma de mobiliari italiana que neix com l’evolució natural de la histórica compañía ClassicMobil.

Al 1964 els germans Ascanio I Andrea Bernardelli van inaugurar una petita fàbrica dedicada a la producció de llits de bronze i altres accessoris de decoració.

Gràcies a la gran qualitat dels seus productes i a l’extens catàleg de col·leccions que oferia en aquella època, ClassicMobil es va convertir en una referència al món del disseny italià i als anys 70 va inaugurar unes noves instal·lacions més àmplies i modernes.

La investigació estilística constant, així com la col·laboració amb prestigiosos arquitectes del sector ha estat la clau de l’èxit de la firma. Els arquitectes Meringhi i Ferrero contribueixen a consolidar el prestigi internacional de la firma, que actualment participa en els esdeveniments més importants del món de l’interiorisme.

Al 2007 es fan càrrec de la firma Marco i Anna, fills dels fundadors originals, i senten les bases del que avui dia és Xam: Una firma que aposta per un disseny sofisticat i contemporani, utilitzant tots els coneixements tècnics adquirits en més de 60 anys d’experiència.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials XAM. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.