Uwe Fischer és un reconegut dissenyador Alemany nascut al 1958, actualment considerat un dels referents en el disseny de mobiliari contemporani.

Fischer va estudiar disseny industrial a la prestigiosa universitat Hochschule für Gestaltung de Offenbach. Al 1985 va fundar l’estudi de disseny Ginbande Design juntament amb Klaus-Achim Heine, desenvolupant un conjunt de dissenys experimentals que van rebre molt bona acollida entre el públic.

Al 1993 va decidir obrir el seu propi estudi d’arquitectura i interiorisme a Frankfurt i comença a destacar gràcies als seus projectes de marcat estil contemporani, que combinen elegància li funcionalitat.

Entre els seus projectes arquitectònics destaquen l’aeroport i el centre d’Exposicions de Frankfurt, així com diverses exposicions d’art en els museus més prestigiosos d’alemanya.

Des de 1993 és professor a la facultat d’arquitectura de la universitat de Belles Arts de Nuremberg i des de 2001 imparteix classes al departament de disseny industrial de la universitat de Sttuttgart.

Fischer ha col·laborat amb algunes de les firmes de mobiliari més prestigioses com B&B Italia, Authentics o Vitra.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions d’Uwe Fischer. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.