30 juny 2020 Digital

Twelve AM de Molteni & C, guanyadora del ELLE DECO Internacional Design 2020


La col·lecció de llits Twelve AM de la reconeguda firma italiana Molteni & C ha estat guardonada amb el prestigiós premi Elle Deco Internacional Design Awards, considerat un dels reconeixements més importants al món del disseny i de l’interiorisme.

Patentat pel famós estudi de disseny Neri & Hu, el llit es caracteritza per la seva inspiració clarament oriental, on la fusta juga un paper fonamental, combinant-se a la perfecció amb el metall de l’estructura i el tèxtil.

Twelve AM - Molteni & C

El capçal està format per una estructura alta i compacta, que transmet elegància i calidesa i garanteix la Màxima comoditat.

L’estructura del capçal ve coberta per tèxtils suaus o per pells monocromàtiques, i subjecta per un coixí allargat de grans dimensions que fa la funció de reposacaps i que crea un ambient acollidor i afavoreix el descans.

El reposacaps s’enganxa al capçal mitjançant dues corretges de cuir disponibles en una àmplia gamma de colors i acabats. En els extrems del capçal es troben dues petites safates de fusta, que realitzen la funció de tauleta de nit. L’estructura del capçal ve coberta per tèxtils suaus o per pells monocromàtiques, i subjecta per un coixí allargat de grans dimensions que fa la funció de reposacaps i que crea un ambient acollidor i afavoreix el descans. El reposacaps s’enganxa al capçal mitjançant dues corretges de cuir disponibles en una àmplia gamma de colors i acabats. En els extrems del capçal es troben dues petites safates de fusta, que realitzen la funció de tauleta de nit.

Twelve AM - Molteni & C

Per a complementar el dormitori, la part posterior de Twelve AM ofereix la possibilitat d’instal·lar un prestatge sortit per emmagatzemar tota mena d’objectes i utensilis.

La col·lecció incorpora també un banc dissenyat per a incorporar-se als peus del llit, un complement ideal que recorda al capçal del llit i que aporta subtilesa i exclusivitat a l’espai.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions de la firma Molteni & C. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.