Timeless - Riva 1920

Timeless és la nova col·lecció més exclusiva i distingida de la firma italiana Riva 1920. Una espectacular taula d’edició limitada que neix fruit del treball conjunt entre algunes de les marques més luxoses del món.

Es tracta d’una peça de disseny única, on es combinen materials d’alta gamma com el marbre, l’acer inoxidable o l’exclusiva fusta de Kauri, que aporten a la taula una estètica elegant i refinada.

Timeless neix fruit del treball dels millors dissenyadors del món, com el reconegut Helidon Xhixha, encarregat de l’execució de l’espectacular base escultòrica de marbre i acer inoxidable de la taula.

El taulell de Timeless, com no podia ser d’una altra manera ha estat elaborat a partir de fusta de Kauri d’alta qualitat, extreta de coníferes mil·lenàries provinents de Nova Zelanda amb més de 30.000 anys.

La peça incorpora en el seu taulell un exclusiu i innovador rellotge fabricat per la prestigiosa firma La Vallée, que es el resultat de diversos anys d’investigació i desenvolupament. El mecanisme amb el que está equipat, que incorpora un calendari perpetu mai vist fins ara, representa una autèntica revolució.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Riva 1920. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.