11 juny 2021 Digital

MIRSA distribuirà la taula Timeless de Riva 1920, una peça exclusiva valorada en gairebé 2 milions d’euros.

Aprofitant la celebració de la prestigiosa Fira del Moble de Milà que va tenir lloc a mitjans del mes d’abril, la firma italiana Riva 1920 va presentar la seva exclusiva col·lecció Timeless, una espectacular taula valorada en gairebé 2 milions d’euros.

Timeless és el resultat de la sinergia entre algunes de les marques més prestigioses i luxoses d’Itàlia, que posa de manifest el valor del concepte “Made in Italy” al món del disseny. La firma ha confirmat que només hi haurà un màxim de 8 còpies, cadascuna d’elles valorada en 1.890.000€.

Dissenyada pel prestigiós artista albano-italià Helidon Xhisha, en la construcció de la taula han participat fins a 12 firmes italianes especialitzades en productes d’alta gamma. De la seva col·laboració ha nascut Timeless, una impressionant taula que es concep com una combinació única entre marbre, fusta, acer i vidre.

Timeless - Riva 1920

Una peça única de 5 metres realitzada amb les millors tècniques d’artesania, que combina acer tallat a mà, marbre blanc de Carrara, i Kauri, un tipus de fusta única al món provinent de coníferes mil·lenàries de Nova Zelanda.

El marbre de la taula, ha estat dissenyat especialment per a la col·lecció per l’empresa del Cava delle Cervaiole de Henraux, una firma líder en el camp de l’excavació i el processament de marbre d’alta gamma. La taula allotja al seu interior un rellotge dissenyat per La Vallée, resultat de diversos anys d’investigació i considerat pels experts com una veritable obra mestra de la mecànica.

Segons va explicar el president de Henraux Spa, Paolo Carli, a la presentació oficial, Timeless representa la bellesa i l’exclusivitat dels productes Made In Italy. Per a Paolo Carli, Timeless és un clar exemple de com les sinergies entre empreses italianes poden marcar la diferencia al món del disseny, presentant productes únics i d’alta qualitat.

La pieza se pondrá a la venta a partir del mes de junio y para adquirirla se tendrá que tramitar previamente una reserva especial. La peça es posarà a la venda a partir del mes de juny i per adquirir-la s’haurà de tramitar prèviament una reserva especial. A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors autoritzats de la nova taula Timeless, així com de la resta de col·leccions Riva 1920.