Sofa Longjoy Casadesús

Longjoy és un espectacular sofà d’estil contemporani patentat pels prestigiosos dissenyadors italians Giancarlo Vegni i Gianfranco Gualtierotti per a la firma Casadesús.

Gràcies al seu innovador sistema modular, la seva estructura incorpora un moviment lineal que permet dos tipus de posicions per a garantir la màxima comoditat.

La col·lecció presenta un nou i revolucionari concepte de sofà, que neix de la idea de realitzar un sistema de seients capaç de desplaçar-se linealment.

Els mòduls del sofà ofereixen la possibilitat de lliscar quinze centímetres cap endavant i quinze centímetres cap enrere, adquirint la posició idònia per afavorir el descans. La col·lecció completa està formada per mòduls, chaiselongues i pufs de diferents mides.

El respatller de Longjoy consisteix en un rul·lo entapissat que es subjecta mitjançant suports metàl·lics d’acer inoxidable ancorats als seients de cada mòdul.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Casadesús. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.