Serveis per a professionals

Assessorament Professional

Disposem d'un departament especialitzat per a l'atenció a professionals, on assessorem arquitectes, interioristes, promotors i constructors sobre les millors opcions pels seus projectes.


Instal·lacions i Contract

Li oferim tots els productes i materials necessaris per a l'equipament de qualsevol instal·lació Contract: hotels, restaurants, comerços i oficines. Els nostres professionals li oferiran les millors solucions.


Promocions Immobiliàries

Realitzem habitatges pilot per a promotors immobiliaris, creant espais on el client experimenta una llar real i confortable. Garantim al professional un augment en les vendes dels immobles de la promoció.


Firmes Internacionals

Les millors marques internacionals confien en nosaltres per a distribuir els seus productes. En el nostre espectacular Showroom trobarà les firmes més prestigioses.


Muntatge professional

Els nostres qualificats operaris s'encarreguen d'instal·lar el mobiliari a mida en funció del projecte. Disposem de servei de recollida i guardamobles gratuït.


Productes de qualitat

Distribuïm mobiliari per a la llar, jardí i oficina, cuines, banys, paviments, parquets, portes, sanitaris, cortines, il·luminació i electrodomèstics.


Enviament Internacional

Enviament de mobiliari a qualsevol país del món, complint amb les dates d’entrega i garantint que el producte arribi en les millors condicions.


Condicions Especials

L'assessorem i acompanyem en cada etapa del seu projecte, oferint-li les millors condicions i posant a la seva disposició les nostres instal·lacions.


Garantia i servei post-venda

Més de 58 anys en el sector ens avalen. Treballem amb articles de la millor qualitat, assegurant una llarga vida útil del producte. Resolem qualsevol tipus d'incidència.