Els germans Ronan i Erwan Bouroullec són dos prestigiosos arquitectes I dissenyadors que es caracteritzen per l’equilibri formal i la delicadesa de totes les seves col·leccions.

Al 1997 presenten els seus primers projectes al Saló del Moble de París, amb una gran acollida entre els visitants. Posteriorment van presentar altres col·leccions de notable èxit com la taula Pilo i la cadira Pila.

Al 2004 els germans Bouroullec treballen amb la reconeguda firma Magis, per a la qual van crear dues de les seves col·leccions més icòniques: Striped i Steelwood. Posteriorment van presentar altres col·leccions de notable èxit com la taula Pilo i la silla Pila.

Actualment Ronan i Erwan Bouroullec col·laboren amb algunes de les firmes més prestigioses de mobiliari i il·luminació entre les que destaquen Ligne Roset, Kartell, Flos o Glass Italia.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions de Ronan i Erwan Bouroullec. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.