Ron Gilad és un prestigiós arquitecte i dissenyador nascut al 1972 a Tel Aviv, que destaca pel seu talent i la seva creativitat.

L’estil de Gilad és una combinació única entre l’abstracte i el formal, un estil propi diferenciat que l’ha consolidat com un dels millors dissenyadors actuals.

A Itàlia s’ha convertit en tot un referent del disseny, i ha col·laborat amb importants firmes del país com Molteni & C, Flos, Adele-C, De Castelli, Nodus o Salvatori.

Les seves creacions han estat exposades en algunes de les exposicions més prestigioses del món, com per exemple en el Museu d’Art de Tel Aviv així com en diverses exposicions internacionals com per exemple en el Metroplitan de Nova York.

Al 2013 va ser guardonat amb el Wallpaper Design Award i amb el Elle Décor International Design Award, dos dels reconeixements més importants que existeixen en el món del disseny.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions de Ron Gilad. Per a més informació visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.