Ron Arad és un reconegut dissenyador i arquitecte nascut a Tel Aviv l’any 1951, que es caracteritza pel seu estil innovador i contemporani.

Entre 1971 i 1973 estudia a la prestigiosa Adèmia de Belles Arts de Jerusalem. Al finalitzar els seus estudis a Israel es desplaça a Londres per a començar la carrera d’arquitectura.

Es tracta d’un artista amb un estil propi difícil de definir, que és caracteritza per la seva peculiar manera d’abordar les formes i els volums, potenciant les estructures lliures i sense fronteres.

Els primers projectes d’Arad com a dissenyador van veure la llum al 1981, amb la icònica cadira Rover, un seient folrat a partir del cuir del tot terreny Rover V8 que es subjectava al terra gràcies a dos suports d’acer.

Al 1989 funda el seu propi estudi conjuntament amb Caroline Thorman, i es dedica en exclusiva a la realització de projectes d’arquitectura i disseny a Londres.

Al 1994 presenta una de les seves col·leccions més famoses, la icònica prestatgeria Bookworm, encara comercialitzada avui dia per Kartell. Del 1997 al 2009 va ser el responsable del Departament de Disseny del prestigiós Royal College of Art de Londres.

Dels seus projectes arquitectònics destaquen els seus treballs per a la firma automobilística Maserati o el disseny dels grans magatzems Selfridges de Londres. Arad ha treballat per a algunes de les firmes més prestigioses de mobiliari i il·luminació com Vitra, Kartell, Alessi, Flos o Artemide.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions de Ron Arad. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.