Ramón Esteve és un reconegut arquitecte de prestigi internacional especialitzat en la producció de mobiliari d’exterior.

Després de graduar-se a l’Escola Tècnica Superior d’arquitectura de Madrid al 1990, decideix fundar el seu propi estudi dedicat al disseny de mobiliari d’exterior i a la realització de projectes arquitectònics.

Al 1992 comença la seva col·laboració amb la firma Gandía Blasco, per a la qual realitza el Stand per a la Fira Textil-Hogar. Fins el 1997 Esteve va ser l’encarregat de planificar i dissenyar els stands de la firma per als diferents esdeveniments i fires on participava.

Fruit d’aquesta col·laboració Gandia Blasco decideix exposar al seu Showroom alguns dels seus treballs més representatius, entre els que s’inclouen diverses catifes i teles, així com la mítica col·lecció de mobles NA XEMENA.

D’altra banda, al 1996 crea la societat BABIA, dedicada a la producció de mobiliari d’exterior i que inclou una extensa col·lecció de taules, consoles i complements per a Terrassa i jardí.

El seu particular estil es defineix per un disseny essencial i minimalista, que arriba al resultat final sintetitzant al màxim i evitant qualsevol excés formal.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions de Ramón Esteve. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.