1 desembre 2021 Digital

Porada: desenvolupament sostenible i compromès amb el medi ambient


Des dels seus inicis la firma italiana de mobiliari Porada s’ha caracteritzat per apostar per un desenvolupament sostenible i compromès amb el medi ambient.

Porada desarollo sostenible

Degut a l’acceleració del canvi climàtic i al compromís mundial de les grans corporacions per reduir les emissions de CO2, Porada ha intensificat les iniciatives per a potenciar una producció sostenible i respectuosa amb la natura.

Una de les últimes accions que ha dut a terme la firma en aquest sentit ha estat la recent col·laboració amb Treedoom, un ambiciós projecte que permet plantar arbres de forma remota i seguir el seu creixement online mitjançant una aplicació per a smartphone.

Treedom & Porada

Des de la fundació de Treedom l’any 2010, ja s’han plantat més de 1.000.000 d’arbres arreu del món.

Porada ha arribat a un acord amb Treedom per a començar amb un projecte inicial de 1.000 arbres, ubicats a Madagascar, Tanzania, Equador i Kènia.

Es tracta d’una col·laboració a llarg termini, en la que està previst que al 2022 s’incorporin 1.000 arbres i la mateixa quantitat al 2023.

El principal objectiu d’aquesta acció és tornar a la natura els recursos que ens proporciona com un gest d’agraïment i respecte. Tots aquells clients que ho desitgin, podran convertir-se en propietaris d’un arbre i seguir l’evolució del seu creixement al llarg del temps.

Porada

Porada concep aquesta col·laboració amb Treedom com una inversió de futur, un procés de manteniment que no acaba amb la simple plantació d’un arbre, sinó que es prolonga al llarg dels anys, potenciant la proliferació d’espais verds protegits que tant important són per a l’absorció del CO2.

Amb aquesta nova iniciativa no només es contribueix a un desenvolupament ecològic i sostenible, sinó que a més les economies locals dels països més desafavorits, on s’ubiquen els boscos.