Pierre Paulin Col·leccions


Pierre Paulin va ser un reconegut arquitecte i dissenyador francés considerat actualmente com un dels grans Mestres del disseny del segle XX.

Va estudiar belles arts i es va especialitzar en escultura i modelatge d’argila. Als anys cinquanta va saltar a la fama gràcies a les seves icòniques i innovadores col·leccions, que van marcar un abans i un després al món del disseny de la època.

Als anys setanta el president francés li va encarregar el projecte de remodelació de diverses sales del Palau del Eliseo. Paulin es va encarregar de modernitzar els espais del Palau aportant elegància i modernitat a les estances.

En aquella época col·labora amb la comanyia Le Mobilier National, encarregant-se de renovar una de les zones del Museu del Louvre així com altres importants edificis de París.

Va ser un dissenyador amb un estil propi molt definit, admirat per arquitectes i dissenyadors internacionals. Les seves obres han estat exposades a les principals ciutats del món i es considerat per molts com Mestre del disseny universal.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selección de les millors col·leccions de Pierre Paulin. Per a més información, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.