Piero Lissoni és un prestigiós arquitecte italià nascut al 1956 que ha treballat per a algunes de les millors firmes internacionals de mobiliari.

Al 1986, Piero Lissoni decideix obrir el seu propi estudi de disseny conjuntament amb Nicoletta Canesi i ambdós treballen com a dissenyadors i directors artístics d’algunes de les firmes més prestigioses de mobiliari.

Al 1996 ambdós creen Graph.x, una empresa especialitzada en el desenvolupament de projectes gràfics que abraça des d’arquitectura, mobiliari i disseny industrial fins projectes d’imatge corporativa, catàleg i packaging.

Actualment l’estudi està format per més de 70 professionals, entre els que destaquen alguns dels millors arquitectes i dissenyadors del moment. Sota la direcció de Piero Lissoni, Graph.x s’ha consolidat com un dels estudis de referència al món del disseny.

Piero Lissoni i Graph.x han realitzat projectes per a algunes de les millors firmes de mobiliari, entre les que destaquen: Alessi, Boffi, Cassina, Fritz Hansen, Kartell, Poltrona Frau, Riva 1920 o Thonet.

Alguns dels projectes arquitectònics més rellevants de Piero Lissoni són l’ Hotel Mamilla a Jerusalem, l’Hotel Monaco & Grand canal de Venecia, l’Hotel Mitsui Garden de Tokio o l’espectacular casa solariega del llac Garda.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions de Piero Lissoni. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.