Philippe Starck es un prestigiós dissenyador francés nascut a París l’any 1949, reconegut mundialment gràcies al seu talent i a l’estil contemporani de totes les seves col·leccions.

Starck va estudiar a la prestigiosa escola de disseny Ecole Nissin de Camondo. Amb tan sols 19 anys, comença a treballar en els seus primers projectes i es consolida com una jove promesa del disseny gràcies a la seva creativitat i a les seves innovadores col·leccions.

Al 1969 Pierre Cardin el va nomenar cao de disseny del seu estudi, on va deixar un extens llegat de col·leccions de mobiliari, amb una gran acollida entre interioristes i arquitectes d’arreu del món.

Als anys 80 funda el seu propi estudi de disseny i presenta alguns dels seus projectes més famosos, com el sofà Dr. Von Vogelsang o la làmpada Easy Light. Al 1982 s’encarrega del projecte de remodelació del Eliseu de París.

Philippe Stark ha treballat per a algunes de les firmes internacionals més prestigioses de mobiliari entre les que destaquen: Dedon, Kartell, Driade o Emeco.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selección de les millors col·leccions de Philippe Starck. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.