Patricia Urquiola és una prestigiosa dissenyadora reconeguda mundialment gràcies al seu talent i creativitat, que ha col·laborat amb algunes de les millors firmes internacionals de mobiliari.

Urquiola va cursar bona part dels seus estudis en la Universitat Politècnica de Madrid i posteriorment es va graduar en arquitectura en la reconeguda Universitat Politècnica de Milà.

A partir de 1989 exerceix com a professora ajudant de Achille Castiglione que, com es veuria més endavant en els seus projectes, va influir de manera determinant a la carrera professional de la dissenyadora.

Al 2001 decideix obrir el seu propi estudi de disseny, especialitzant-se en l’elaboració de projectes arquitectònics i instal·lacions. Alguns dels seus projectes més prestigiosos són: L’Hotel Mandarín Oriental de Barcelona, Das Stue Hotel a Berlín i el luxós hotel Four Seasons de Milà.

Urquiola ha treballat per a algunes de les millors firmes de disseny com: Molteni & C, B&B Italia, Riva 1920, Driade, Agape, Moroso, Kartell…

Els seus projectes han estat exposats en alguns dels millors museus del món com el MoMa de Nova York, el museu de disseny de Zúrich o el famós museu Triennale de Milà.

Gracias a su talento y a su creatividad ha recibido algunos de los reconocimientos más importantes dentro del mundo de la arquitectura y el diseño. La Medalla de Oro al Mérito en las Bellas Artes o el Elle Decor International son solo algunos ejemplos.

Gràcies al seu talent i a la seva creativitat ha rebut alguns dels reconeixements més importants dins el món de l’arquitectura i el disseny. La Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts o el “Elle Decor International” són alguns exemples.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions de Patricia Urquiola. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.