26 octubre 2021 Digital

Molteni & C presenta el seu nou museu


La prestigiosa firma italiana Molteni & C, amb la seu principal a la localitat de Giussano, ha presentat recentment el seu nou museu, ubicat en el recinte industrial de l’empresa.

Museo Molteni & C

El nou museu s’ha traslladat a l’espai Glass Cube, ubicat als jardins exteriors del Campus Molteni & C, i el projecte de renovació de l’espai ha estat dissenyat pel reconegut arquitecte israelí Ron Gilad, qui ja ha realitzat molts altres projectes per a la firma.

El nou espai de més de 800m2 representa una cronologia perfecta de la trajectòria de Molteni & C, mostrant algunes de les fites més destacades de l’empresa des de que es va fundar al 1934 fins a l’actualitat.

Museo Molteni & C

Museo Molteni & C

Ron Gilad ens presenta en aquesta ocasió un espai diàfan i immersió, que permet submergir-se en la identitat de la firma i conèixer a Fons la seva filosofia, a través d’un recorregut per les seves col·leccions més icòniques, així com pels processos que porten a terme per a la seva fabricació.

El projecte de Gilad es concep com un espai reservat per a la reflexió i la creativitat, on l’art i el disseny es presenten d’una manera divertida i al mateix temps enigmàtica i provocativa.

El nou projecte de Museu es presenta com un indret dinàmic i inspirador, dissenyat per a fomentar la investigació i la memòria, i fomenta el diàleg i l’intercanvi d’idees.