24 desembre 2019 Digital

Molteni & C presenta les seves noves col·leccions a la icònica Casa Gomis de Barcelona

 

La prestigiosa firma italiana Molteni & C ha presentat les seves últimes col·leccions a l’espectacular Casa Gomis de Barcelona, popularment coneguda com la Ricarda, dins de l’exitós projecte The Art of Living.

Casa Gomis és una icona de l’arquitectura racionalista del segle XX a Catalunya, un palau envoltat de pins en un entorn privilegiat on la modernitat i el classicisme coexisteixen i es complementen per a allotjar les últimes col·leccions de Molteni & C.

Molteni & c - Casa Gomis Barcelona

El projecte de La Ricarda es va desenvolupar entre els anys 1949 i 1956, fruit de la col·laboració entre la família Gomis-Bertrand i l’arquitecte Antoni Bonet Castellana. Posteriorment, el palau va ser restaurat per gran Mestre italià Carlo Scarpa, considerat un dels arquitectes més influents del segle XX.

Fruit d’aquest procés col·laboratiu va sorgir una obra de disseny harmònic i en permanent diàleg amb el seu entorn. Un dels trets arquitectònics més significatius de la construcció és sens dubte la seva coberta ondulada, que s’integra a la perfecció en el paisatge de bosc litoral que l’envolta.

Molteni & c - Casa Gomis Barcelona

Els grans finestrals transparents I el seu estudiat disseny arquitectònic proporcionen una delicada sensació de continuïtat entre l’interior i l’exterior. La passió de Ricardo Gomis per la música va ser dels factors més influents a l’hora de dissenyar el palau, com es pot apreciar en l’equilibri i l’harmonia de les seves línies.

La Casa Gomis es va convertir en un espai privilegiat de creació, exhibició i reunions culturals i va acollir una part de les activitats musicals i teatrals que organitzava el club 49, una de les associacions culturals amb més influència als anys 50 a la ciutat de Barcelona.

Molteni & c - Casa Gomis Barcelona

 

Molteni & c - Casa Gomis Barcelona

 

No és cap casualitat que el grup Molteni & C Dada hagi escollit Casa Gomis per a presentar les seves noves col·leccions per aquesta temporada, ja que es tracta d’un projecte arquitectònic únic capaç de treure el màxim partit als nous projectes de la firma italiana.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem en exclusiva de les noves col·leccions Molteni & C Dada. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.