21 gener 2020 Digital

Molteni & C a la Fira Internacional del Moble de Colònia


La reconeguda firma italiana de mobiliari contemporani Molteni & C ha participat un any més a la prestigiosa Imm Cologne, una de les fires de mobiliari i interiorisme més importants d’Europa.

En aquesta nova edició de la imm Cologne, Molteni & C ha presentat les seves noves propostes per a la nova temporada 2020, nous projectes creats per alguns dels professionals més prestigioses del món del disseny i l’interiorisme.

A l’exposició d’enguany a Colònia, la firma italiana ha presentat una espectacular exposició de més de 400 m2, on els visitants experimentaven un recorregut sensorial a base de llums i ombres, rigor formal i calidesa que caracteritza a tots els espais de Molteni & C.

Molteni & C en Imm Cologne 2020

L’estand de Molteni & C a Colònia proposava un viatge a través del temps, on el passat i el present es comuniquen de manera equilibrada i harmoniosa busquen la perfecció per a rendir homenatge a les obres dels dissenyadors contemporanis més prestigiosos.

Els volums rectes de les parets i els sostres dividien i emfatitzaven els diferents espais de l’exposició. Volums canviants que mau arriben a tocar-se, creant filtres visuals horitzontals i verticals.

Molteni & C en Imm Cologne 2020

La combinació de diferents materials com la fusta de noguera, el travertino i el terra de palladiana otorgaba un fort caràcter a cada estança. El resultat és una arquitectura brillant i oberta, amb grans illes verdes que s’inspiren en jardins californians.

El mobiliari de la zona de nit de Molteni & C va tenir un especial protagonisme en l’exposició de la firma italiana a Colònia, on es van presentar interessants novetats en algunes de les seves col·leccions més icòniques com a Gliss Master o Master Dessing.

Les noves col·leccions de Molteni & C van ocupar un lloc central a tota l’exposició, on van destacar el nou sistema de seients surf, el nou sofà Gregor o les elegants i confortables butaques Kensington.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Molteni & C. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.