28 octubre 2022 Digital

Molteni & C, disseny italià de tercera generació

L’actual directora de Marketing i comunicació de Molteni & C, Giulia Molteni, va presentar recentment a Barcelona les noves col·leccions de la firma italiana per aquesta nova temporada.

Amb un màster en Marketing a la Universitat de Nova York i graduada en economia per la universitat italiana de Bocconi al 2003, Giulia Molteni ha aconseguit consolidar la firma que porta el seu cognom com una de les marques de referència internacional al món del disseny i l’arquitectura interior.

Giulia Molteni, diseño italiano de tercera generación

Giulia Molteni és neta de l’històric dissenyador Angelo Molteni, fundador al 1934 de Molteni & C i cofundador del prestigiós Salone del Mobile de Milán al 1961.

El somni d’Angelo Molteni sempre va ser fer arribar les seves col·leccions a la resta del món sense renunciar a l’elegància i a l’essència artesanal que caracteritza a tots els seus productes. Gairebé 90 després i amb la tercera generació familiar guanyant cada vegada més pes dins de la compañía, Molteni & C és actualment una de les firmes de disseny contemporani més exclusives i admirades a nivell internacional.

Molteni & C - Trajectòria

“Estic segura que el meu avi es sentiria orgullós- declara Giulia Molteni-. Era molt estricte i de ben segur que trobaria coses a millorar, però la veritat és que avui Molteni & C és molt més gran i coneguda mundialment. Tot i haver crescut tant, la companyia encara manté una estructura familiar, el nostre és un treball vocacional i volem continuar sent independents.”

Molteni & C és actualment l’únic grup italià que no està integrat en cap clúster empresarial, i la família encara controla totes les fases del producte, combinant a la perfecció tradició i innovació en totes les seves col·leccions de mobiliari.

Molteni & C

Des del gran Mestre Gio Ponti a arquitectes de prestigi internacional com Jean Novell o Norman Foster han col·laborat amb la firma, que sempre s’ha caracteritzat per l’elegància i la sofisticació de tots els seus productes.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Molteni & C. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.

Molteni & C

Molteni & C