Michel Ducaroy va ser un prestigiós dissenyador francés nascut al 1925, reconegut mundialment per una de les peces més icòniques del Pop Art del segle XX: el sofá Togo de Ligne Roset.

Des de la seva infancia Ducaroy es va veure influenciat perl les últimes tendències al disseny i l’arquitectura ja que la seva familia era propietaria d’una reconeguda firma de mobles especialitzada en projectes d’interiorisme.

Va estudiar belles arts a la prestigiosa École Supérieure Nationale des Beaux-Arts de Lyó i al 1952 va inaugurar el seu propi estudi d’interiorisme.

Dos anys més tard, al 1954, Ducaroy va començar a col·laborar amb la firma francesa Ligne Roset, patentant l’icònic sofà Togo, que va acabar convertint-se en un autèntic best-seller gràcies al seu disseny elegant i atemporal

Durant els anys 60 es va convertir en un dels dissenyadors més prestigiosos de la marca, on va destacar per la utilització de formes biomórfiques i materials sintètics en les seves creacions. Entre les col·leccions més representatives del dissenyador, destaquen Adria, Kali, Safi i Kashima.

No obstant, va ser el sofá Togo qui va cautivar a interiorisetes i dissenyadors d’arreu del món, gràcies a la seva estructura recoberta d’escuma, similar a la d’un coixí, que garanteix la màxima comoditat.

Actualment el sofà Togo encara segueix en producción, siguent una de les col·leccions més venudes de la firma i exportada a més de 50 paísos.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem en exclusiva d’algunes de les col·leccions més icòniques de Michel Ducaroy. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.