Michael Anastassiades és un prestigiós dissenyador xipriota reconegut internacionalment gràcies a les seves espectaculars col·leccions de mobiliari i il·luminació.

Al 1994 decideix fundar el seu propi estudi de disseny i comencen a veure la llum les seves primeres col·leccions, que destaquen per les seves clares influències contemporànies.

El seu estil es pot definir com un punt intermedi entre l’art i el disseny, creacions versàtils i polivalents de marcada estètica minimalista.

Les seves col·leccions més representatives poden troba-se de manera permanent en el Museu d’Art Modern de Nova York, en el Crafts Council de Londres o en el Geymüllerschlössel /MAK de Viena.

Anastassiades col·labora amb algunes de les millors firmes de mobiliari i il·luminació com: Flos, B&B Italia o Puiforcat. Al 2007 va presentar la seva propia firma, amb col·leccions exclusives d’il·luminació i mobiliari.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions de Michael Anastassiades. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.