Big Table de la firma italiana Bonaldo, es una espectacular taula d’estil contemporani que es caracteritza per la inclinació de les seves potes i per un taulell de línies fines i lineals.

Es tracta d’una peça versàtil i polivalent, que s’adapta amb facilitat a qualsevol mena d’espai gràcies a les seves múltiples opcions de configuració i personalització.

Un dels elements més característics de la Big Table són sens dubte les seves potes d’acer fabricades amb les tecnologies més avançades i tallades mitjançant làser, adquirint una forma única i inimitable.

L’imponent Taulell de la taula està disponible en lacat blanc, fusta, vidre o ceràmica i destaca per les seves línies rectes i pures, que aporten elegància i exclusivitat a la col·lecció.

Presentada per primera vegada a 2009, la taula s’ha convertit en una veritable icona de la firma, fins al punt que actualment és una de les peces més vengudes. Al 2019, per a commemorar el 10è aniversari es va presentar una edició especial en marbre.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Bonaldo. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.