Mario Bellini és un prestigiós arquitecte i dissenyador italià reconegut internacionalment gràcies al seu talent i a la seva creativitat.

Nascut al 1936, ha estat guardonat vuit vegades amb el premi Compasso D’Oro, un dels premis més importants al món del disseny. Al 2004 va rebre la Medaglia d’Oro, atorgada pel President de la república Italiana com a reconeixement a la seva trajectòria.

Entre 1985 i 1991 va ser editor de la reconeguda revista Domus, tot un referent per a dissenyadors i arquitectes d’arreu del món. Actualment disposa d’una exposició permanent al Museu d’Art Modern de Nova York, on s’exposen 25 de les seves millors col·leccions.

Es tracta d’una llegenda viva del disseny, que ha realitzat multitud d’exposicions en alguns del museu més prestigiosos del món. Des de la dècada dels 80, s’ha dedicat en exclusiva a realitzar projectes d’arquitectura.

El Portello al Districte Firal de Milà, la seu central de Natuzzi als Estats Units o la seu central del Deustche Bank de Frankfurt són alguns dels projectes més famosos de Bellini. El dissenyador també ha col·laborat amb algunes de les firmes més prestigioses de mobiliari com B&B Italia, Vitra o Riva 1920.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions de Mario Bellini. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.