Marcel Wander és un prestigiós dissenyador holandès reconegut mundialment gràcies a l’elegància i l’exclusivitat de les seves col·leccions.

En 1988 es llicència amb matrícula d’honor en el prestigiós institut d’art d’Arnhem. Poc després comença a presentar els seus primers projectes, reben molt bones crítiques en les revistes més prestigioses del món del disseny.

Pocs anys després, salta a la fama amb la icònica cadira Knotted, que es va convertir en un autèntic Best-Seller i actualment és tota una referència del disseny contemporani.

L’any 2000 funda la firma Moooi, que amb els anys s’ha convertit en una marca de referència al món de l’interiorisme. Paral·lelament Marcel Wanders treballa com a assessor en projectes d’arquitectura I disseny d’interiors.

Les obres de Wanders han estat exposades en museus, hotels, aeroports i espais públics de les principals capitals mundials. Podem trobar alguns dels seus projectes en el V&A Museum de Londres, el Stedelijk Museum de Amsterdam o en el Museum di Arti Decorative de Copenhague.

Marcel Wanders ha estat guardonat amb alguns dels premis més prestigiosos del món del disseny com el “Best interior professionals” o el Dutch Woonawards.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions de Marcel Wanders. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.