22 març 2022 Digital

MIRSA participa a la Magic Line 2022

L’equip de MIRSA va participar diumenge passat a l’edició 2022 de la Magic Line, la tradicional caminada amb fins solidaris que organitza cada any el prestigiós hospital infantil Sant Joan de Déu.

En aquesta ocasió, la ruta va tenir lloc a Sant Sadurní d’Anoia, concretament entre les vinyes de Can Llopart de les Alzines. El recorregut circular, d’uns 7k aproximadament començava i acabava a les instal·lacions vinícoles d’El CEP, una de les marques de vi de referencia al Penedès.

Magic Line 2022

MIRSA va recaptar per aquesta edició més de 1.000€, que es sumen a les aportacions mensuals que l’empresa realitza des de fa més de 10 anys.

En aquesta edició 2022 de la Magic Line, van participar més de 11.000 persones a través de recorreguts organitzats per tota Catalunya, i es van recaptar més de 250.000€ que aniran destinats a finançar Projectes socials per a la infància i per als col·lectius més vulnerables.

Magic Line 2022

La Magic Line s’ha convertit en una autèntica festa de la solidaritat on particulars i empreses formen els seus propis equips per a realitzar una ruta a peu i aportar el seu gra de sorra per a millorar la vida de les persones amb més dificultats.