Luca Nichetto és un reconegut dissenyador i arquitecte italià nascut a València l’any 1976, que es caracteritza pel seu estil contemporani i innovador.

Nichetto es gradua al prestigiós Institut d’Art de Venècia. Posteriorment es va matricular a l’Institut Universitari d’Arquitectura de Venecia (IUAV), on es va llicenciar com a Dissenyador Industrial.

Al 1999 inicia la seva carrera professional, presentant els seus primers projectes per a la firma Salviati Murano, rebent molt bones crítiques per part dels experts. Aquell mateix any comença a treballar per a Foscarinni on a més de col·laborar amb els seus dissenys, va exercir com a assessor de materials I desenvolupament de productes.

Al 2006 decideix fundar la seva propia firma de disseny anomenada Nichetto&Partners, on es dedica al projecte industrial i a l’assessorament en el món del disseny. Al 2011 la seva marca s’expandeix, obrint una nova oficina a Estocolm, Suècia.

Les col·leccions de Nichetto han estat guardonades amb alguns dels premis més prestigiosos del món del disseny com el Premi de Disseny de Producte IF (2008), el Premi al millor Disseny del Chicago Atheneum Museum of Architecture (2008) o el Premi al millor Dissenyador Joves Talents (2009).

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem en exclusiva d’una selecció de les millors col·leccions de Luca Nichetto. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.