7 gener 2020 Digital

Arriba la 25 ª edició Maison & Objet de París


2020 comença amb dos grans esdeveniments imprescindibles per a professionals del disseny i de l’interiorisme: La imm Cologne i la Maison & Objet de París.

En el cas de l’exposició Parisenca, se celebrarà del 17 al 21 de gener, i es presenta amb una agenda carregada de conferències, exposicions i actes de celebració per a commemorar la seva 25 edició.

Des dels seus inicis la Fira Maison Objet de París ha estat un punt de trobada per a dissenyadors, arquitectes i interioristes d’arreu del món, on es reuneixen per intercanviar idees i conèixer noves tendències.

Durant una setmana París es converteix en la capital europea del disseny i l’interiorisme, on algunes de les firmes internacionals més prestigioses presenten les seves noves col·leccions per aquest 2020 de la mà dels dissenyadors més prestigiosos del moment.

Maison & Objet

Per aquesta nova edició de la Maison Objet de París s’ha escollit a Michael Anastassiades com a Dissenyador de l’Any, en reconeixement a la seva obra i trajectòria, que l’ha portat a treballar amb algunes de les millors firmes de mobiliari.

El dissenyador xipriota ha col·laborat amb firmes del prestigi de Flos, B&B Italia, Cassina o Olufsen, i ha rebut nombrosos reconeixements al seu treball que inclou des d’objectes decoratius fins a mobiliari contemporani i col·leccions d’il·luminació.

Michael Anastassiades - Maison Objet 2020

Les millors firmes internacionals

Alguns dels nostres principals partners com Ligne Roset o la firma italiana Porada, ja han confirmat la seva assistència a aquesta nova edición de la Maison & Objet, on s’espera que presentin algunes de les seves noves col·leccions per aquesta temporada.

Ligne Roset - Maison Objet 2020

Porada - Maison Objet 2020

Una mirada al futur

Per aquest 2020, Maison & Objet ha decidit celebrar el seu 25 aniversari mirant cap al futur i explorant noves tendències, fixant-se en el comportament del consumidor i especialment en les generacions Y i Z.

(Re) Generation! és el lema de l’edició d’enguany, que s’estendrà tot el 2020 i que pretén posar el focus en una generació que ha crescut en un context de canvi, on l’economia, el medi ambient i les migracions s’han convertit en algunes de les seves principals preocupacions.

En aquesta mateixa línia, en aquesta 25ª edició de la Maison & Objet de París es potenciarà el talent de nous dissenyadors francesos emergents, que compartiran espai amb altres més consagrats com Pierre Charpin o Didier Krzentowski, gràcies al programa Rising Talents.

L’equip de MIRSA interiorisme & mobiliari seguirà molt d’aprop totes les novetats que es presentin a la fira parisenca, amb l’objectiu de donar a conèixer les últimes tendències en el món del disseny als nostres clients.