13 gener 2022 Digital

Kida de Dedon, guanyadora del Wallpaper Design Award 2022

La col·lecció Kida de la firma alemanya de mobiliari exterior Dedon, ha estat la gran triomfadora dels prestigiosos premis Wallpaper Design Award 2022, ja que ha estat guardonada amb el premi al millor producte a la categoria de “Best Outdoor Living”.

Kida és una de les col·leccions més recents de Dedon, patentada pel reconegut arquitecte Stephen Burks, professor d’arquitectura a la Universitat de Columbia i un veritable referent en el món del disseny.

Les col·leccions de Stephen Burks es caracteritzen per la seva elegància i funcionalitat, i per fer de l’artesania i del “han made” un dels seus principals actius.

Kida destaca per la seva acollidora estructura en forma de niu penjant, que volteja i abraça, aportant calidesa i benestar. Kida incorpora un confortable coixí que cobreix tot el seient garantint la màxima comoditat i descans.

Els premis Wallpaper Design Award són considerats com un dels reconeixements més importants al món del disseny i l’arquitectura, i gaudeix d’un ampli prestigi internacional.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem en exclusiva de la butaca Kida de Dedon. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.

Kida - Dedon

Kida - Dedon