Jean Nouvel es un prestigioso diseñador y arquitecto francés reconocido mundialmente gracias a sus espectaculares proyectos.

Jean Nouvel és un prestigiós dissenyador i arquitecte francès reconegut mundialment gràcies als seus espectaculars projectes.

Va estudiar a l’escola de Belles Arts de París, on va coincidir amb Claude Parent i Paul Virillo, que es van convertir en una referència per a ell, com ho demostren els seus primers projectes.
Al 1970 va crear el seu propi estudi d’arquitectura juntament amb François Seigneur i presenten els seus primers projectes a París, obtenint molt bones crítiques.

Nouvel compta amb nombrosos reconeixements i premis a la seva trajectòria. La medalla de plata de l’Acadèmia d’Arquitectura el 1980 o el Gran Prix d’Arquitectura al 1987 són alguns exemples.

Ha treballat per a algunes de les millors firmes internacionals de mobiliari com Molteni & C, Ligne Roset o Emu Group. Les seves obres s’exposen en alguns dels museus més prestigiosos del món com el Reina Sofia de Madrid o el Pompidou de París.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions de Jean Nouvel. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.