Jasper Morrison, nascut l’any 1959, és un prestigiós arquitecte i dissenyador anglès, reconegut mundialment gràcies als seus projectes contemporanis i innovadors.

Al 1982 es gradua com a dissenyador en la reconeguda Kingston Polytechnic Design School de Londres, completant els seus estudis al 1985 en el Royal Collage of Art.

Tan sols un any després, al 1986, funda el seu propi estudi d’interiorisme a Londres, on comença a destacar amb els seus primers projectes.

Jasper Morrison va guanyant prestigi gràcies als seus treballs per a firmes tan reconegudes com Vitra, Flos, Cappellini o Magis fins a convertir-se en un referent internacional al món del disseny.

Actualment dirigeix la companyia Morrison Ltd, integrada per un despatx central amb seu a Londres i dues filials amb oficines a París i Tokio respectivament.

Morrison es caracteritza pel seu estil innovador i multidisciplinar que li permet oferir tot tipus de solucions relacionades amb el disseny d’interiors: mobles, il·luminació, objectes de decoració…

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions de Jasper Morrison. Per a més informació visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.