Ipe Cavalli Muebles

Ipe Cavalli és una prestigiosa firma italiana de mobiliari contemporani d’alta gamma que actualment forma part del grup empresarial Vissionaire.

Els orígens de la firma es remunten al 1959, quan els germans Carlo, Pompeo i Vittorio Cavalli fan fundar l’empresa IPE. En pocs anys, IPE es va convertir en una de les empreses de mobiliari de referència a Itàlia, gràcies als seus innovadors processos de producció, mai vistos a l’època.

Actualment la firma compta amb nombrosos premis i reconeixements a la seva trajectòria i a la innovació. Així mateix, algunes de les seves col·leccions com l’espectacular consola Marty dissenyada per Marco Piva, han rebut importants guardons dins del món del disseny i l’arquitectura.

Actualmente la firma cuenta con numerosos premios y reconocimientos a su trayectoria y a la innovación. Así mismo, algunas de sus colecciones como la espectacular consola Marty diseñada por Marco Piva, han recibido importantes galardones dentro del mundo del diseño y la arquitectura.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Ipe Cavalli. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.