Ipe Cavalli Mobles

Ipe Cavalli Muebles
Ipe Cavalli és una prestigiosa firma italiana de mobiliari contemporani d’alta gamma que actualment forma part del grup empresarial Vissionaire.

Els orígens de la firma es remunten al 1959, quan els germans Carlo, Pompeo i Vittorio Cavalli fan fundar l’empresa IPE. En pocs anys, IPE es va convertir en una de les empreses de mobiliari de referència a Itàlia, gràcies als seus innovadors processos de producció, mai vistos a l’època.

A la dècada dels 70 i 80, IPE Cavalli es va consolidar com una de les firmes d’estil contemporani més importants del món, arribant a exportar a més de 50 països i per a la que van col·laborar alguns dels dissenyadors més prestigiosos de l’època.

Actualment la firma compta amb nombrosos premis i reconeixements a la seva trajectòria i a la innovació. Així mateix, algunes de les seves col·leccions com l’espectacular consola Marty dissenyada per Marco Piva, han rebut importants guardons dins del món del disseny i l’arquitectura.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Ipe Cavalli. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.