2 gener 2020 Digital

imm Cologne 2020


Del 13 al 19 de gener de 2020 la ciutat alemanya de Colònia acollirà una nova edició de la IMM, un dels esdeveniments anuals més importants del món del disseny i de l’ interiorisme, on les millors firmes internacionals exposen les seves noves propostes per a la temporada.

Durant els últims anys la IMM de Colonia s’ha convertit en una autèntica referència per a dissenyadors i interioristes d’arreu del món. Un gran esdeveniment que reuneix a professionals d’arreu del món, on s’exhibeixen les´últimes tendències de mobiliari i on joves talents comparteixen espais amb dissenyadors més consolidats.

Sens dubte la IMM Cologne juntament amb el Saló del Moble de Milàn, es una de les exposicions més influents al món del disseny. Des de la seva primera edició, la IMM ha vist néixer noves tendències mundials de mobiliari i arquitectura i any rere any ha congregat els millors dissenyadors contemporanis.

Les millors firmes internacionals

L’exposició de Colònia és un esdeveniment marcat en vermell al calendari de les principals firmes internacionals de mobiliari. Alguns dels nostres principals partners, com B&B Italia, Molteni & C, Riva 1920 o Ligne Roset ja han confirmat la seva assistència, i s’espera que presentin algunes de les seves col·leccions més ambicioses per aquest 2020.

En el cas de B&B Italia, la marca aprofitarà per ampliar la seva col·lecció d’exterior introduint noves propostes outdoors firmades per dissenyadors de prestigi mundial com Antonio Citterio o el japonès Naoto Fukasawa.

Per la seva part, Molteni & C ens proposa un recorregut replet de sensacions per un estand elegant i acollidor on predominen els colors càlids i on destaquen les seves col·leccions més recents, com el sofà Gregor, l’espectacular taula Ava o l’innovador sistema de seients Surf.

La visita a la IMM Colònia es converteix en una font d’inspiració, on noves propostes de mobiliari es complementen amb elegants exposicions de disseny i amb propostes gastronòmiques i culturals.

2020, un any replet de novetats

Les principals firmes internacionals amb les que col·laborem han confirmat que 2020 serà un any replet de nous projectes i la IMM Cologne és l’esdeveniment ideal per a donar-les a conèixer.

El canvi de dècada obre la porta a noves oportunitats, on les noves tecnologies o el respecte pel medi ambient i la lluita pel canvi climàtic jugaran un paper clau.

L’equip comercial de MIRSA interiorisme & mobiliari estarà molt atent a totes les novetats presentades a Colonia, amb l’objectiu de seguir oferint als nostres clients les últimes tendències en mobiliari i disseny.