Gregor by Molteni & C, el nou sofà modular dissenyat per Vincent Van Duysen.


La reconeguda firma italiana Molteni & c ha presentat recentment el nou sofà Gregor, un elegant i exclusiu sistema modular patentat pel prestigiós dissenyador belga Vincent Van Duysen.

Gregor es composa de diversos mòduls, on s’inclouen seients rectes, cantoners o peninsulars, que es poden combinar per a crear espais elegants i funcionals destinats a la conversa, la lectura o l’entreteniment.

Gregor - Molteni & C

Amb la presentació d’aquesta nova col·lecció, Vincent Van Duysen es consolida com un dels dissenyadors de mobiliari contemporani més prestigiosos del moment. La col·lecció destaca per la lleugeresa de les seves línies i la seva base d’acer, que segueixen la línia de sobrietat i elegància d’altres col·leccions de la firma, com els aparadors Quinten o les taules Jan.

Els reposabraços alats estan dissenyats especialment per a suportar els grans coixins laterals, al mateix temps que actuen com a superfície útil i s’integren perfectament a l’estructura del sofà.

Gregor - Molteni & C

El respatller adopta l’estil clàssic dels sofàs del dissenyador belga: una estructura de grans dimensions amb relleu, però incorporant una solució innovadora pels cantons, que en aquest cas s’arrodoneixen per a donar continuïtat a la forma.

Com a alternativa al reposabraços alat, Molteni & C presenta una versió trapezoidal lleugerament acampanada, que ofereix una posició més confortable. Els seients de Gregor estan formats per escuma de poliuretà, i descansen sobre respatllers lleugers per a garantir la màxima comoditat.

Per a complementar la col·lecció, Vincent Van Duysen ha presentat també la col·lecció Hubert, un conjunt de tauletes auxiliars arrodonides cobertes de cuir, que combinen a la perfecció amb el sofà modular.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una extensa gamma de productes Molteni & C. Para més informació, visiti nostre Showroom o contacti amb nosaltres


Gregor - Molteni & C

Gregor Molteni & C
Gregor Molteni & C