4 octubre 2019 Digital

Gregor by Molteni & C, el nuevo sofá modular diseñado por Vincent Van Duysen


La reconeguda firma italiana Molteni & c ha presentat recentment el nou sofà Gregor, un elegant i exclusiu sistema modular patentat pel prestigiós dissenyador belga Vincent Van Duysen.

Gregor es composa de diversos mòduls, on s’inclouen seients rectes, cantoners o peninsulars, que es poden combinar per a crear espais elegants i funcionals destinats a la conversa, la lectura o l’entreteniment.

Gregor - Molteni & C

Con la presentación de esta nueva colección, Vincent Van Duysen se consolida como uno de los diseñadores de mobiliario contemporáneo más prestigiosos del momento. La colección destaca por la ligereza de sus volúmenes y su base de acero, que siguen la línea de sobriedad y elegancia de otras colecciones de la firma, como los aparadores Quinten o las mesas Jan.

Los reposabrazos alados están diseñados especialmente para soportar los grandes cojines laterales, al mismo tiempo que actúan como superficie útil y se integran perfectamente en la estructura del sofá.

El respatller adopta l’estil clàssic dels sofàs del dissenyador belga: una estructura de grans dimensions amb relleu, però incorporant una solució innovadora pels cantons, que en aquest cas s’arrodoneixen per a donar continuïtat a la forma.

Gregor - Molteni & C

Com a alternativa al reposabraços alat, Molteni & C presenta una versió trapezoidal lleugerament acampanada, que ofereix una posició més confortable. Els seients de Gregor estan formats per escuma de poliuretà, i descansen sobre respatllers lleugers per a garantir la màxima comoditat.

Per a complementar la col·lecció, Vincent Van Duysen ha presentat també la col·lecció Hubert, un conjunt de tauletes auxiliars arrodonides cobertes de cuir, que combinen a la perfecció amb el sofà modular.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una extensa gamma de productes Molteni & C. Para més informació, visiti nostre Showroom o contacti amb nosaltres.