Gio Ponti va ser un prestigiós dissenyador italià nascut a Milà al 1891 considerat un dels dissenyadors italians més importants del segle XX.

Llicenciat en arquitectura a la prestigiosa Universitat de Milà l’any 1921, pocs anys després s’associa amb Emilio Lancia i Mino Fiocchi per a desenvolupar els seus primers projectes.

La creació de la revista Domus al 1928, que va dirigir fins la data de la seva mort, marca un punt d’inflexió a la seva carrera.

La seva influència en el món del disseny creix de manera espectacular durant els primers anys de vida de la revista i Gio Ponti es converteix en una referència per a arquitectes i interioristes d’arreu del món.

Ponti va contribuir amb els seus projectes a modernitzar per complet el concepte de “disseny italià”, aportant noves idees i valor a les col·leccions.

L’arquitecte italià va ser un dels principals impulsors dels premis Compasso D’Oro i ADI (Associació de Disseny Industrial), considerats actualment com els més importants al món del disseny.

El gratacel de la firma Pirelli, el Palazzo Montecatini o la reconeguda cadira Superleggera per a Cassina són algunes de les obres més famoses.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions de Gio Ponti. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.