Gaetano Pesce és un reconegut arquitecte i dissenyador italià nascut a la ciutat costanera de La Spezia. Al 1958 es va graduar en arquitectura a la prestigiosa universitat IUAV de Venècia.

Al 1959 decideix fundar el seu propi estudi de disseny conjuntament amb Milena Vettore, que va conèixer a l’Institut de Disseny Industrial de Venècia.

Pocs anys després d’obrir el seu despatx d’arquitectura, Gaetano comença a consolidar-se com un dels dissenyadors més importants del seu país, gràcies als seus projectes creatius i innovadors.

L’estil del dissenyador es caracteritza per la seva investigació constant en el camp de l’art cinètic i l’experimentació amb nous materials i formes.

Pesce ha col·laborat amb algunes de les firmes de mobiliari més prestigioses, com Cassina, B&B Italia o Vitra. Algunes de les seves col·leccions més reconegudes mundialment són la làmpada Moloch (1971) o la icònica butaca sèrie Up de B&B Italia. Les seves obres han estat exposades en els museus de disseny més importants del món.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions patentades per Gaetano Pesce. Per a més informació visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.