Els germans Buratti s’han convertit en tota una referència al món del disseny, gràcies a la qualitat i l’elegància de totes les seves col·leccions.

Ambdós es van graduar en arquitectura a la prestigiosa Facultat de Disseny de la Universitat Politècnica de Milà i van fundar l’estudi de disseny Buratti Architetti.

L’estudi s’encarrega de coordinar tot tipus de projectes relacionats amb l’arquitectura d’edificis i el disseny d’interiors, que destaquen pel seu caràcter innovador i experimental.

Gabriele i Oscar Buratti han col·laborat amb algunes de les millors firmes internacionals de mobiliari com: Acerbis, B&B Italia, Gallotti & Radice, Living Divani, Paola Lenti, Poltrona Frau, Porada…

Pel que respecta al sector retail, han treballat per a marques tan prestigioses com Lamborghini, BMW o Ducati i han realitzat projectes en les principals ciutats del món, convertint-se així en un referent del disseny.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions de Gabriele i Oscar Buratti. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.