Francesco Meda és un reconegut dissenyador italià nascut a Milà l’any 1984. Al 2006 es va graduar a l’institut de disseny industrial de Milà.

Poc després de graduar-se viatge a Londres per a treballar a l’estudi de Sebastian Bergne i posteriorment a Ross Lovengrove, on adquireix una gran experiència i presenta els seus primers projectes.

Al 2008 torna a Milà i col·labora amb el seu pare en projectes per a firmes de prestigi internacional com Kartell i Caimi Brevetti.

Paral·lelament Francesco Meda segueix desenvolupant els seus propis projectes personals d’art i disseny amb altres companyies com la Galeria d’Art Schoeni, la Galeria Rossana Orlandi o Luce di Carrara.

Entre els seus projectes més recents destaca l’espectacular cadira Woody per la firma italiana Molteni & C, caracteritzada per les línies lleugeres i la seva estructura confortable. Actualment també col·labora amb altres firmes de renom com Riva 1920 o Vitra.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions de Francesco Meda. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.