Ferruccio Laviani és un prestigiós arquitecte i dissenyador italià reconegut internacionalment gràcies al seu talent i a la seva creativitat.

Al 1978 es llicencia com arquitecte a l’Istituto Professionale Internazionale per l’Artigianato Liutario e Legno di Cremona i posteriorment es matricula a la facultat d’Arquitectura del Politècnic de Milà, on es gradua al 1986.

Cinc anys després decideix obrir el seu propi despatx d’arquitectura a Milà. Fins aquella data, havia estat treballant per a Michele De Luchi, on va començar a destacar gràcies als seus projectes creatius i innovadors.

Des de 1991 és el director artístic de Kartell. Durant la seva carrera professional també ha excercit de director artístic en altres grans empreses com: Cassina, Molteni & C, barovier & Toso, Missoni, Swarovski, MisuraEmme…

Actualment treballa desenvolupant projectes per algunes de les millors firmes del món del disseny com: Cassina, Molteni & C, Barovier & Toso, Missoni, Swarovski, MisuraEmme…

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions de Ferruccio laviani. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.