Ettore Sottsass està considerat com una de les figures més influents del disseny del segle XX. Nascut al 1917, va saltar a la fama gràcies als seus treballs escultòrics i poc convencionals.

Durant la seva llarga trajectòria, Sottsass es va moure entre diverses disciplines, incloent el disseny de mobiliari, la fotografia i inclús l’escriptura. Durant dècades va treballar per a la reconeguda firma Olivetti, creant productes tant emblemàtics com la màquina d’escriure Valentine al 1969.

Pel que respecta al disseny de mobiliari, Sottsass va treballar pel grup Memphis, on va patentar algunes de les col·leccions més emblemàtiques del disseny postmodern dels anys 80.

Les làmpades Ashoka (1981), la taula tàrtara (1985) i la llibreria Carlton (1981) són algunes de les seves col·leccions més representatives, que exemplifiquen a la perfecció l’enfoc funcional i extravagant que el dissenyador transmetia a les seves creacions.

Sottsass va desenvolupar un estil propi, mitjançant una perfecta combinación de colors vius i estructures inusuals, guanyant-se el respecte i l’admiració de dissenyadores i interioristes d’arreu del món.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem en exclusiva d’algunes de les millors col·leccions d’Ettore Sottsass. Per a més información, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.