11 agost 2020 Digital

El Sofà Ribes de B&B Italia, guanyador del premi EDIDA 2020.


Ribes, el nou sistema de seients modulars patentat pel reconegut dissenyador Antonio Citterio per a la firma B&B Italia, ha estat recentment guardonat amb el prestigiós premi EDIDA 2020 en la categoria de mobiliari d’exterior.

L’entrega dels premis EDIDA (Elle Deco International Design Awards), és un dels esdeveniments anuals més importants al món del disseny i de l’interiorisme, que reconeixen l’excel·lència de les últimes col·leccions de mobiliari en 14 categories.

Ribes B&B Italia

En aquesta ocasió la col·lecció Ribes d’Antonio Citterio ha estat votada per 25 membres de la redacció Elle Decoration com una de les col·leccions outdoor més elegants, exclusives i versàtils d’aquesta temporada.

Ribes és una espectacular col·lecció de seients, que gràcies a la seva composició modular, permet múltiples opcions de configuració i personalització.

La flexibilitat i els colors fan de Ribes un sofà únic, que s’adapta amb facilitat a qualsevol mena d’espai gràcies a la seva versatilitat. Els sofàs, els elements centrals, les chaise longues i les otomanes es presenten en una gran varietat de formes i mides.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem en exclusiva d’aquesta espectacular col·lecció outdoor, així com d’altres col·leccions de B&B Italia. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.