15 maig 2020 Digital

DNA Teca, la col·lecció més càlida de Gandia Blasco.

DNA Teca és la nova col·lecció d’exterior presentada pel prestigiós dissenyador José A. Gandia Blasco, que combina a la perfecció l’estil de vida mediterrani amb la calidesa i l’elegància de la fusta natural de teca.

La reconeguda firma de mobiliari outdoor, que durant els últims anys ha fet del blanc el seu color de referència, aposta en aquesta ocasió pels colors càlids i acollidors de la fusta de teca, transmetent elegància, confort i atemporalitat.

DNA Teca - Gandiablasco

Amb aquesta nova col·lecció, Gandia Blasco segueix la seva evolució incorporant elements innovadors a la seva àmplia col·lecció i alhora, mantenint-se fidel a la seva essència original. Tradició i innovació es combinen de manera magistral per a presentar una espectacular col·lecció de línies pures i atemporals.

Sens dubte DNA TECA és la col·lecció més càlida de Gandia Blasco. El disseny de totes les peces de la col·lecció es basen en un innovador sistema arquitectònic que combina a la perfecció la calidesa de la fusta de teca amb la perfileria d’alumini, un dels materials més utilitzats per la firma en col·leccions anteriors.

Les línies pures de DNA Teca, juguen amb les llums i les ombres projectades per l’estructura, evocant la lluminositat i l’essència característiques de la natura.

DNA Teca - Gandiablasco

A la vegada, José A. Gandía Blasco s’inspira també en la cultura japonesa per a donar forma a la col·lecció, concedint-li un especial protagonisme a la fusta i a l’equilibri entre llums i ombres.

Si el blanc es mimetitza a la perfecció amb l’arquitectura típica del mediterrani i la llum del sol, la fusta de teca ho fa amb la vegetació, ressaltant els colors del cel, i de l’aigua, i potenciant els tons de la terra i la sorra.

Amb aquesta nova col·lecció, Gandia Blasco amplia les seves possibilitats per a tota mena de terrasses i jardins, oferint la possibilitat de crear espais elegants i essencials que transmeten tota la passió de la firma pel clima mediterrani i la natura.