Dante Bonuccelli és un prestigiós arquitecte i dissenyador nascut al 1956 a Buenos Aires. Actualment és assessor de disseny per Dada i Unifor.

Bonuccelli es llicència en arquitectura al 1979 a Argentina i poc després viatja fins a Itàlia per a col·laborar amb el prestigiós estudi Avenue Architects de Milà.

El seu increïble talent l’ha portat a treballar per a grans corporacions com Philips, Vodafone o Molteni & C. Els seus projectes han estat presentats en algunes de les exposicions internacionals més prestigioses.

L’estil de Bonuccelli es caracteritza per la racionalitat i uniformitat. Un estil propi concret i precís, que neix fruit de la constant investigació i experimentació.

Innovació i tecnologia juguen un paper fonamental en la majoria de les seves col·leccions, que aporten noves funcionalitats i garanteixen sempre la major qualitat.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem en exclusiva d’algunes de les col·leccions més representatives de Bonuccelli. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.