Dada Cuines

Dada és una reconeguda firma italiana de cuines modulars de disseny contemporani que s’adapten amb facilitat a qualsevol tipus d’espai.

La firma italiana de referència per a cuines d’alta gamma, dissenyades per veritables experts com Dante Bonuccelli o Vincent Van Duysen, especialitzats en el disseny de cuines elegants i funcionals.

Trim és una de les col·leccions de referència de Dada, una espectacular cuina que destaca per la seva adaptabilitat i que incorpora calaixos ajustats, col·locats entre els prestatges i la superfície per a cuinar, als que s’accedeix mitjançant un vidre lliscant ocult. La col·lecció va ser guardonada al 2008 amb el Good Design Award, un dels reconeixements més importants dins el món del disseny i l’interiorisme.

Tivali és una altra de les col·leccions més icòniques de Dada, que és caracteritza pel seu avançat mecanismo que permet fer aparèixer i desaparèixer l’estructura modular com per art de màgia, optimitzant al màxim l’espai.

Vincent Van Duysen presenta amb WD una cuina modular disponible en illa o península que juga amb el contrast de gruixos entre els costas i l’encimera. Una cuina sense tiradors, amb leds integrats, i amb un innovador sistema que permet que les portes s’obrin 180º.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Dada. Per a més informació visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.