5 maig 2020 Digital

Home Office, les noves col·leccions de mobiliari Molteni & C


El teletreball ja és una realitat en moltes empreses i cada vegada més els empleats que necessiten acondicionar algun espai de la seva llar per a muntar una petita oficina o despatx que els hi permeti treballar amb comoditat.

És important que el despatx estigui en un espai tranquil i lluminós, que permeti la concentració i ens ajudi a ser el més productius possible. No és necessari disposar de grans espais, el més recomanable és crear un entorn confortable i que faciliti a concentració. Per aconseguir aquesta harmonia és essencial disposar del mobiliari adequat, així com una bona il·luminació.

La prestigiosa firma italiana Molteni & C ha presentat recentment el seu projecte Home Office, que engloba algunes de les seves col·leccions més importants per a la creació d’espais de treball a la llar.

505 Molteni & C

Sistema 505

Consolidada com una de les col·leccions més icòniques de la firma, aquesta espectacular prestatgeria és ideal per a ordenar els nostres llibres i documents, oferint també la possibilitat d’incorporar pantalles i dispositius multimèdia.

La nova versió de 505 incorpora característiques que refresquen i amplien les seves funcionalitats. La composició es caracteritza per les seves làmines de vidre que es col·loquen estratègicament per a separar i ordenar elegantment els llibres i tots els elements que necessitem al nostre despatx. La col·lecció 505 incorpora a més un innovador sistema de portes en acabats de fusta o lacat, que atorguen al sistema un aspecte elegant i exclusiu a la vegada que el converteixen en un element funcional.

Patentada pel reconegut dissenyador italià Nicola Gallizia, el sistema 5050 de Molteni & C permet múltiples opcions de configuració i personalització, adaptant-se així a qualsevol mena d’espai.

505 - Molteni & C


Password Evolution

Un elegant i exclusiu sistema dissenyat per a llars contemporànies, que ha evolucionat per a trobar noves formes de funcionalitat en espais domèstics, on cada vegada és més habitual la presència de sistemes multimèdia per al teletreball.

Gràcies a la seva robusta estructura i a les seves múltiples opcions de configuració, Password Evolution permet combinar a la perfecció la presència de pantalles multimèdia amb altres elements decoratius de la llar. Les unitats d’emmagatzematge evolucionen cap a formes menys minimalistes, amb cantells arrodonits per a portes abatibles.

Password Evolution - Molteni & C


Els taulells de marbre, fusta o lacat i potes metàl·liques de la nova col·lecció complementen el sistema. La part superior incorpora compartiments per al cablejat i les connexions que s’utilitzen per a les pantalles multimèdia i a més disposa d’una àmplia superfície d’escriptura per a un sistema d’oficina a casa.

La col·lecció pot equipar-se amb un espectacular sistema d’il·luminació LED ocult que difon la llum de manera indirecta a l’habitació. La intensitat de la llum pot regular-se mitjançant control remot.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una àmplia gamma de col·leccions per a despatxos i oficines a casa. Amb els nostres 60 anys d’experiència seguim ajudant als nostres clients a trobar la millor solució per a la seva llar.