17 desembre 2019 Digital

Classic Blue, el color que marcarà tendència al 2020


L’empresa d’identificació i classificació de colors Pantone va anunciar el passat 5 de desembre el nom del color que està cridat a marcar tendència en 2020 al món de la moda i el disseny: Classic Blue.

Després de l’èxit de Living Coral durant el 2019, Pantone aposta en aquesta ocasió per un to molt més versàtil i flexible, que permet múltiples combinacions, des de les més discretes i elegants a d’altres més atrevides i trencadores.

Classic Blue és el color escollit per a començar una nova dècada: una tonalitat intensa que transmet calma i serenitat i que evoca a la calma i a la connexió. Un to elegant per la seva simplicitat, que transmet confiança i seguretat.

Classic Blue - Pantone 2020

Classic Blue en l’interiorisme

Gràcies a la seva forta personalitat, Classic Blue està cridat a convertir-se en el protagonista dels espais interiors en 2020. Un color atemporal que permet potenciar al màxim la creativitat i experimentar amb noves idees i propostes.

Algunes de les millors firmes internacionals de mobiliari han acollit amb entusiasme l’anunci de Pantone, i ja han confirmat que estan treballant en noves col·leccions on Classic Blue tindrà un especial protagonisme.

Classic Blue - Pantone 2020

Una tonalitat que combina a la perfecció amb altres colors i que pot convertir-se fàcilment en el protagonista de la llar. Des de les parets a l’entapissat de les butaques o dels sofàs, passant per les cortines o els objectes de decoració, Classic Blue serà el color de referència al 2020.

Alguns dels nostres principals partners com B&B Italia, Molteni & C, Ligne Roset o LAGO ja han presentat els seus nous projectes per a la pròxima temporada, on Classic Blue jugarà un paper clau en les composicions per a la llar.