Christophe Pillet Col·leccions


Christophe Pillet és un reconegut arquitecte i dissenyador francès que destaca pel seu talent i creativitat.

Pillet es va graduar a la prestigiosa universitat Decorative Art School de Niza l'any 1985. Només un any més tard, al 1988, va obtenir el Master de la Domu academy de Milà.

1988 marca un punt d'inflexió a la carrera professional de Pillet, al començar a treballar amb Philippe Starck. Ambdós dissenyadors presenten innovadors i creatius projectes amb una gran acollida entre el públic, i es converteixen en veritables referents del disseny contemporani.

El 1994, Christophe Pillet rep el premi a dissenyador de l'any, i comença a publicar articles sobre disseny I arquitectura en les revistes més prestigioses del món.

La perfecta combinació entre sensualitat i refinament fan de Pillet un dels dissenyadors francesos més internacional, ja que les seves obres han estat exposades en hotels i museus de japó, EEUU i Europa.

Pillet ha col·laborat amb algunes de les millors firmes de mobiliari com: Driade, Capellini, Emu i actualment dirigeix el seu propi estudi creatiu.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d'una àmplia selecció de col·leccions firmades per Christophe Pillet. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.