Carlotta de Bevilacqua és una reconeguda dissenyadora i empresària, considerada per molts un referent al món de l’arquitectura i l’interiorisme.

Al 1983 es va graduar a la prestigiosa universitat Politècnica de Milà i des del 2001 és professora a la mateixa universitat, coordinant innovadors projectes relacionats amb la il·luminació.

Actualment és vicepresidenta de la prestigiosa firma d’il·luminació Artemide, on s’encarrega d’establir l’estratègia i la visió de futur de l’empresa.

Bevilacqua ha revolucionat per complet el món de la il·luminació, introduint nous conceptes i escenaris tecnològics, on el LED juga un paper fonamental.

Al 2012-2013 va ser membre del Consell de direcció de la Triennale de Milano, un dels museus d’art i arquitectura més importants d’Itàlia.

La seva creativitat i la seva conscienciació sobre el desenvolupament sostenible l’han convertit en una de les dissenyadores més importants del sector de la il·luminació.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’algunes de les millors col·leccions de Carlotta Bevilacqua. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.