Llit Erik Maxalto

El llit Erik de la reconeguda firma italiana Maxalto és una exclusiva i elegant col·lecció d’estil contemporani d’inspiració clàssica, patentada pel famós dissenyador Antonio Citterio.

El panel superior del llit es caracteritza per la seva lleugera inclinació, a la vegada que inclou elements decoratius que suavitzen l’essencialitat de les seves línies rectes i pures.

Erik incorpora un element d’encaix recorrent, potenciat per un espectacular brodat circular, que li confereix una essència noucentista que contrasta amb les línies pures i minimalistes de la resta de l’estructura.

És precisament aquesta mestria en la combinació i tradició el que fa de Maxalto una firma de disseny única, admirada i reconeguda per dissenyadors d’arreu del món.

En aquesta ocasió, Citterio ens presenta una peça amb una forta personalitat, que gràcies a les seves múltiples opcions de configuració, es converteix amb facilitat en el centre d’atenció de la zona de nit.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Maxalto. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.